NIEUWE SINGLE: Just Like You

print10Zomer! We zijn erg blij om aan te kondigen dat Garcia Goodbye haar nieuwe single Just Like You nu ein-de-lijk kan delen met de wereld. Dit nummer zat al maanden veilig opgeborgen in een Vilvoordse catacombe en was vol ongeduld aan het wachten op de start van de astronomische zomer (én de bijhorende hoge temperature) Jazeker: een extra boost Vitamine D voor iedereen die ‘Just Like You’ doorheen zijn/haar boxen laten knallen!

Vanaf 21 juni – de langste dag van het jaar! – is het nummer gratis te downloaden voor liefhebbers van deze uptempo track. In afwachting dààrvan wensen we jullie veel luisterplezier tijdens jullie playlist vergadering en hopen we dat ook jullie luisteraars onze Summer vibes zullen absorberen.

WAV download: click here     MP3 download: click here     ISRC: BEQ991210079

pic_to_send(1)Garcia Goodbye (BE) is de onverwoestbare Do It Yourself tandem Jens LeenTommy Gontie, die na talloze avonturen in het buitenland opnieuw uitpakt met een nieuwe release in eigen land. Hiervoor doen ze beroep op de poppy stem van Stien Bovijn, de jonge zangeres waarmee ze tijdens een vroegere zomertour al het podium deelden. Het resultaat is een zomers duet dat de sfeer van Belle & Sebastian, Of Monsters And Men, … oproept. Met ruim 30.000 Facebook fans en een reeks YouTube hits op zak trekt de band trekt deze zomer langs podia in Benelux + Frankrijk.

Music / Lyrics: Tommy GONTIE Production / Mixing: Ruben DEBUSSCHERE Mastering: Uwe TEICHERT